Business Hi-Tech

Kinderpedia, platforma de comunicare şi management pentru grădiniţe şi şcoli, a ajuns în finala Web Summit 2023. „105 dintre cele 2.608 start-up-uri prezente la evenimentul din acest an s-au calificat pentru competiţia de trei zile, iar Kinderpedia a fost favorita publicului”

Kinderpedia, platforma de comunicare şi management...

Autor: Alexandra Cepăreanu

17.11.2023, 16:23 203

Kinderpedia, care a dezvoltat o platformă de comunicare şi management pentru grădiniţe şi şcoli, a ajuns în finala Web Summit 2023 şi a câştigat votul publicului, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. În cadrul evenimentului din acest an, 105 dintre cele 2.608 start-up-uri s-au calificat pentru competiţia de trei zile, care a culminat cu recunoaşterea Kinderpedia drept favorita publicului,şi decernarea premiului PITCH, acordat de juriu software-ului juridic Brazilian Inspira, potrivit sursei citate. Web Summit 2023 a reunit 70.236 de participanţi şi companii care redefinesc domeniul tehnologiei.

„Faptul că am fost selectaţi printre cei trei finalişti şi că am obţinut atât de mult sprijin din partea publicului este o dovadă a rolului crucial al educaţiei în modelarea viitorului nostru. Este, de asemenea, un semn că oamenii sunt în căutare de inovaţie cu sens şi că îşi doresc într-adevăr să vadă tehnologia folosită în beneficiul comunităţii. Noi, la Kinderpedia, suntem mai hotărâţi ca niciodată să colaborăm cu liderii instituţiilor de învăţământ, cu investitorii, cu corporaţiile, cu organizaţiile neguvernamentale pentru a ne spori şi mai mult impactul social şi pentru a modela învăţarea şi starea de bine a copiilor, a spus Evelina Necula, co-fondatoare şi CMO al Kinderpedia.

De asemenea, ediţia din acest an a Web Summit a fost un eveniment reprezentativ pentru România,prin prezenţa a 50 de companii româneşti.

În cadrul evenimentului, fiecare companie finalistă a urcat pe scenă pentru o prezentare de trei minute, urmată de trei minute de întrebări din partea celor trei juraţi ai rundei finale: Juan Pablo Ortoga,co-fondator şi CEO al Yuno, Rebecca Parsons, CTO al Thoughtworks, şi Cristina Fonseca, Managing Partner la Indico Capital Partners.

„Participanţii din public au avut, deasemenea, un cuvânt de spus în alegerea câştigătorilor. La finalul prezentărilor live, aceştia au avut la dispoziţie 15 minute pentru a vota start-up-ul preferat prin intermediul aplicaţiei Web Summit”, au transmis reprezentanţii Kinderpedia.

Dintre cele trei companii din finala Web Summit din acest an, Kinderpedia este singura activă în Portugalia, unde este prezentă de mai bine de doi ani, iar soluţia este deja utilizată în peste 30 de instituţii de învăţământ publice şi private din întreaga ţară, au adăugat reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO