Business Hi-Tech

Lan Hvastija, CEO, Optiprint: Piaţa serviciilor de print ajunge la 850 de miliarde la nivel global, iar noi avem un viitor în ea datorită aparaturii pe care am dezvoltat-o

Lan Hvastija, CEO, Optiprint: Piaţa serviciilor de print...

Autor: Alex Ciutacu

19.10.2017, 16:29 171

Piaţa serviciilor de print ajunge la 850 de miliarde de euro la nivel global, iar sistemele de printare dezvoltate de Optiprint, sunt eco-friendly, permit printarea la acelaşi preţ pentru color şi pentru alb-negru, prin tehnologia jet printers, explică Lan Hvastija, CEO şi Co-fondator, Optiprint, în cadrul Forumului Investitorilor în Franciză.

În mod normal, printarea color este de 5 ori mai scumpă decât printarea alb-negru, dar tehnologia noastră bazată pe jet printers egalează costurile şi consumă cu 90% mai puţină energie electrică decât una standard.

Imprimantele pe care le-am dezvoltat le închiriem către parteneri, pentru a le putea scădea costurile iniţiale, şi pentru clienţi, pentru profit.

Modelul clasic de business în industrie este fabrică – brand – distribuitori - agenţi sau magazine -  clienţi. Sistemul nostrum este Optiprint – franciză - client. Noi nu vindem sistemele de imprimante, le închiriem către francizaţi ca să le scădem costurile iniţiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO