Business Hi-Tech

Marie Large este noul Customer Unit Head Ericsson pentru Europa de Sud-Est

Marie Large este noul Customer Unit Head Ericsson pentru...

Autor: Departament Economic

05.04.2016, 12:20 200

Marie Large ocupă poziţia deţinută anterior de Maurizio De Dominicis, care s-a retras din activitate.

„Sunt încântată să coordonez operaţiunile Ericsson într-o piaţă atât de dinamică, unde compania a dezvoltat deja relaţii puternice şi de lungă durată cu clienţii”, a declarat într-un comunicat noul manager. Marie Large va face parte din echipa de conducere a regiunii, raportându-i direct lui Nunzio Mirtillo, Head of Region Mediterranean Ericsson. Ea îşi va desfăşura activitatea din Bucureşti.

Înainte de a prelua această poziţie, Marie Large a fost Key Account Manager pentru operatorul Safaricom din Africa Subsahariană. Ea are peste 25 ani de experienţă în industria telecom, dintre care 17 ani la Ericsson, în diferite poziţii de management, şi a lucrat anterior în Irlanda, Suedia şi Kenya.

Noul manager are o diplomă de licenţă în Business Studies de la Universitatea Limerick din Irlanda şi deţine calificarea de Management Accountant (CIMA) de la Dublin Business School.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO