Business Hi-Tech

Microsoft a stabilit preţul pentru versiunea premium a asistentului Copilot AI pentru consumatori: 20 de dolari pe lună, de aproape trei ori mai mult faţă de abonamentul la Microsoft 365, care oferă acces la întreaga suită Office. Copilot Pro nu e încă disponibil în România

Microsoft a stabilit preţul pentru versiunea premium a...

Autor: Adrian Seceleanu

16.01.2024, 20:46 97

Gigantul american Microsoft a stabilit preţul pe care îl va cere clienţilor persoane fizice pentru a avea acces la versiunea premium a asistentului său Copilot bazat pe inteligenţă artificială: 20 de dolari pe lună, a anunţat compania.

Versiunea, denumită Copilot Pro, poate fi achiziţionată de clienţii care sunt abonaţi şi la Microsoft 365, şi oferă acces la o serie întreagă de funcţiuni suplimentare: de la generarea de imagini până la utilizarea asistentului în aplicaţiile din Office, precum Word, Outlook sau Excel, acces la cele mai noi modele lansate de OpenAI şi abilitatea de a construi propriul asistent - denumit Copilot GPT. Compania americană încearcă astfel să monetizeze investiţiile masive în OpenAI, compania care a lansat ChatGPT.

În prezent Copilot Pro este disponibil în Australia, Austria, Brazilia, Canada, Elveţia, Franţa, Germania, India, Italia, Japonia, Mexic, Noua Zeelandă, Regatul Unit al Marii Britanii, Spania şi Statele Unite.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO