Business Hi-Tech

O companie din Iaşi a dezvoltat o platformă online care simplifică comunicarea dintre producători şi transportatori

Valerica Motoc, director de dezvoltare în cadrul Nima Software

Valerica Motoc, director de dezvoltare în cadrul Nima Software

Autor: Ioana Nita

04.04.2017, 00:02 721
Compania Nima Software din Iaşi, înfiinţată în 2015 de Ştefan Matei, de pro­fesie inginer IT, a dezvoltat o platformă on­line dedicată simplificării comunicării dintre producători şi firmele de transport marfă, aceasta fiind folosită în prezent de peste 1.400 de companii. Majoritatea – circa 80% sunt companii de transport marfă, iar restul sunt firme care activează în industria de hârtie, a bunurilor de larg consum (FMCG), industria prelucrătoare, auto şi retail.

„Iniţial, în 2015, când am gândit aplicaţia, a existat doar sistemul CargoPlanning, ceea ce acum este doar unul dintre cele trei module. Acum, toate cele trei module (Car­goPlanning, CargoTender şi CargoSlot – n. red.) funcţio­nează ca o platformă cola­bo­rativă, prin care companiile care produc sau comercializează diverse bunuri îşi planifică mai uşor şi rapid transporturile, îm­pre­ună cu furnizorii lor de astfel de servicii”, a explicat Vale­rica Motoc, director de dezvoltare în cadrul Nima Software.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO