Business Hi-Tech

O singură ofertă pentru modernizarea site-ului www.e-licitatie.ro. O asociere formată din UTI Grup şi Total Soft

FOTO: Tiberiu Urdăreanu

FOTO: Tiberiu Urdăreanu

Autor: Adrian Dumitrache

16.07.2014, 14:04 850

În cadrul asocierii, Total Soft are calitatea de subcontractor.

Denumit "Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfãsurare al achiziţiilor publice (SICAP)", contractul presupune furnizare de servere şi echipamente IT, licenţe software, baze de date, servicii de instalare şi configurare, precum şi de analiză, proiectare, implementare şi testare. În plus, câştigătorul contractului va furniza cursuri de formare a specialiştilor IT care asigură mentenanţa sistemului www.e-licitatie.ro (Sistem electronic de achiziţii publice - SEAP).

Proiectul se va realiza în 16 luni de la data semnării contractului.

Sistemul www.e-licitatie.ro a devenit funcţional din martie 2002.

SEAP a fost dezvoltat şi instalat de un consorţiu format din UTI Systems, Hewlett-Packard România, Microsoft România şi Total Soft şi a costat 4,5 milioane de euro.

UTI Grup este o companie de tip holding, cu capital majoritar românesc, fondată în 1990, fiind organizată la nivel operaţional pe patru linii de business: sisteme de securitate pentru infrastructuri critice şi apărare, tehnologia informaţiei şi comunicaţii, managementul traficului, construcţii şi facility management.

Compania are filiale în Republica Moldova, Polonia, Italia, Olanda, Azerbaijan şi activităţi în ţări din Europa Centrală şi de Sud, precum şi în Orientul Mijlociu.

În 2013, grupul UTI, controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, a înregistrat o cifra de afaceri de 125 milioane de euro.

Total Soft este unul dintre cei mai importanţi furnizori de aplicaţii ERP din România. Portofoliu de clienţi numără peste 1.500 de companii din 29 de ţări, printre care SUA, Germania, Austria, Marea Britanie, Italia sau Franţa.

Compania este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investiţii private din Europa de Sud-Est cu birouri în Atena, Bucureşti, Sofia şi Belgrad.

Global Finance administrează fonduri de peste 850 milioane euro şi a realizat peste 70 de investiţii de la înfiiţare, în 1991.

Total Soft este controlată de Ferabosco Investments Limited (Cipru) - 90,5%, Liviu Drăgan - 7,9% şi Florin Manea - 1,6%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO