Business Hi-Tech

Okian.ro: Vânzările online de cărţi în limbi străine au crescut cu 25% în S1

Okian.ro: Vânzările online de cărţi în limbi...

Autor: Ioana Nita

14.08.2017, 00:06 230

În prima jumătate a acestui an, okian,ro, librăria online specializată în comercializarea de cărţi în limba engleză, a înregistrat vânzări cu 25% mai mari faţă de aceeaşi perioadă din 2016, valoarea comenzilor onorate ajungând la 1,2 milioane lei.

Cele mai vândute cărţi au fost din domeniul ficţiunii, businesului şi dezvoltare personală.

„Creşterea se bazează pe o înţelegere tot mai bună a nevoilor şi dorinţelor publicului nostru, aşadar şi pe o promovare mai bună, şi nu în ultimul rând pe un apetit tot mai mare pentru cartea în limba engleză, în special în rândul tinerilor până în 25 ani”, a declarat pentru ZF Simona Leonte, CEO-ul Okian Ecommerce, compania care administrează platforma online cu acelaşi nume.

Ea a preluat conducerea Okian anul acesta, fiind de asemenea acţionar în cadrul firmei alături de Emil Benga, Tudor Benga, Bogdan Colceriu, Simona Adriana Leonte, Rareş Drăgan, Daniela Chiper, Ruxandra Laura Frîncu, Dan Nicolae Zăgan.

În primele şase luni ale acestui an românii au plasat 9.600 de comenzi pe okian.ro, cu 2.400 mai multe decât în semestrul întâi din 2016. În medie, coşul de cumpărături a avut 4 produse, iar valoarea unei comenzi s-a situat la circa 125 lei, aceasta menţinându-se la nivelul primului semestru de anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO