Business Hi-Tech

Olandezii de la Levi9 au în plan să ajungă de la 135 la 300 de angajaţi în Iaşi în următorii doi ani. „Dacă, spre exemplu, în Olanda costul mediu al unui programator e de 75 de euro pe oră, în România acesta este de 35 de euro pe oră.“

Paul Schuyt, CEO al Levi9 Global: România are multă forţă de muncă disponibilă în domeniul IT şi bine pregătită, ceea ce ne face să avem planuri pe termen lung aici.

Paul Schuyt, CEO al Levi9 Global: România are multă forţă de muncă disponibilă în domeniul IT şi bine pregătită, ceea ce ne face să avem planuri pe termen lung aici.

Autor: Adelina Mihai

28.06.2017, 00:06 1083

Compania olandeză de IT Levi9, care a deschis un birou la Iaşi în urmă cu zece ani, are în plan extinderea operaţiunilor pe plan local şi vizează o dublare a efectivului de angajaţi în următorii doi ani. „Avem 135 de angajaţi în prezent la Iaşi, iar planul nostru este ca în următoarea perioadă să ajun­gem la 300 de angajaţi la Iaşi. Căutăm oa­me­ni care să aibă atât abilităţi tehnice, care să ştie să folosească limbajele de programare Java sau .NET, cât şi oameni cu abilităţi sociale, ca­pa­bili să vorbească cu clienţii, buni cu­nos­cători ai limbii engleze şi care să se potrivească cu valorile noastre“, a spus Paul Schuyt, CEO al Levi9 Global, care a fost ieri prezent la Iaşi la un eveniment organizat de companie. Levi9 a deschis operaţiunile în România în 2007, în anul intrării României în Uniunea Europeană. Compania mai avea la acea vreme operaţiuni în Serbia, însă a decis extinderea în România pentru că o parte dintre clienţii din Olanda - în special cei din sectorul guvernamental - voiau să lucreze cu furnizori din state membre ale UE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO