Business Hi-Tech

Operatorul de centre de servicii Computer Generated Solutions România caută 196 de oameni pentru centrul din Braşov

Operatorul de centre de servicii Computer Generated...

Autor: Laurentiu Cotu

29.03.2024, 14:30 108

Computer Generated Solutions România, cel mai mare furnizor de outsourcing din piaţa locală, are disponibile în prezent 196 de locuri de muncă pentru agenţi servicii client la centrul din Braşov, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov. Compania a finalizat anul 2022 cu un număr mediu de 3.452 de angajaţi, conform ultimelor date disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Anul trecut, Computer Generated Solutions România avea în plan să recruteze aproximativ 500 de oameni pentru centrul pe care îl deţine în Constanţa, al şaptelea hub al companiei în România, potrivit unor informaţii furnizate anterior de oficialii Computer Generated Solutions România. Compania americană CGS (Computer Generated Solutions) este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de business process outsourcing din lume, prezentă încă din anul 2006, pe piaţa din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO