Business Hi-Tech

Orange caută 250 de studenţi pentru practica de vară

Orange caută 250 de studenţi pentru practica de vară

Autor: Ioana Nita

26.04.2016, 00:00 593

Orange România, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe plan local, le pune la dispoziţie studenţilor şi masteranzilor 250 de locuri pentru a face un stagiu de practică într-unul dintre departamentele companiei – vânzări, relaţi cu clienţii, IT, tehnic, marketing sau resurse umane. În timpul stagiului de practică, studenţii sau masteranzii vor putea participa la workshopuri pe diferite teme, cum ar fi dezvoltarea abilităţilor de vânzător sau de branding personal. 

Participanţii internshipului vor primi la final o adeverinţă de practică care va putea fi folosită pentru echivalarea orelor de practică la facultate. De asemenea, în funcţie de implicarea de care au dat dovadă, studenţii vor putea primi recomandări din partea mentorilor care le vor fi utile pe viitor, la angajare. Perioada de înscriere pentru stagiile de practică din cadrul Orange este 26 aprilie – 9 mai, programele de internship urmând să se desfăşoare în lunile de vară. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO