Business Hi-Tech

(P) Azerty.ro anunţă reduceri masive de BlackFriday!

(P) Azerty.ro anunţă reduceri masive de BlackFriday!

Autor: Alexandra Vladescu

22.11.2012, 14:43 1159

Campania Black Friday 2012 va aduce în acest an reduceri la produse electrocasnice, electronice sau IT, pe data de 23 noiembrie. Azerty.ro se numără printre magazinele  online care îşi va răsplăti clienţii cu oferte generoase, oferind în "Vinerea Neagră" discounturi de până la 50%.

Evenimentul intitulat "Black Friday", împrumutat de România pentru al doilea an consecutiv din SUA, marchează ziua marilor reduceri înaintate de retaileri în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă. Magazinul online de electronice, componente PC şi electrocasnice Azerty.ro a pregătit o gamă de discounturi, care concurează acerb cu promoţiile anunţate în cadrul campaniei de anul acesta.

Reducerile Azerty.ro pentru campania Black Friday 2012   

Pe 23 noiembrie Azerty.ro doreşte să-şi răsplătească clienţii oferindu-le discounturi şi oferte speciale. Concret, anumite produse din categoriile Laptopuri, Electronice, Componente PC, Aparate foto, Electrocasnice şi Îngrijire Personală  vor fi disponibile în Vinerea Neagră la preţuri cu discounturi de până la 50%.

Cererile în ziua de 23 noiembrie au toate şansele să întreacă preconizarile magazinului Azerty.ro, judecând după succesul primei ediţii "Black Friday" în România de anul trecut, când retailerii şi-au epuizat stocurile şi nu au mai făcut faţă avalanşei de clienţi.

"În 2012, când evenimentul este deja popular printre cunoscători, va lua naştere o luptă şi mai aprinsă pentru achiziţionarea de electrocasnice, componente PC, laptopuri, aparate foto sau alte echipamente electronice de ultimă generaţie. De aceea, echipa magazinului www.azerty.ro a pregătit pentru clienţii săi surprize plăcute  din mai multe categorii de produse!” declară Ana Mihăilescu, Marketing Manager la Azerty.ro. Având deja o vastă experienţă în comerţul electronic, peste 50.000 de produse în ofertă,  peste 150.000 de comenzi finalizate de către peste 120.000 de clienţi  şi peste 500.000  euro investiţi în ultimii ani în proiecte de dezvoltare şi servicii menite să dovedească atitudinea pro-client,  Azerty.ro  continuă de la an la an să îşi consolideze poziţia pe piaţa online de IT&C din România, rămânând în continuare singurul magazin care pune la dispoziţia clienţilor poze 360As şi un sistem face-on-web.

Azerty.ro se număra printre membrii fondatori ai Asociaţiei Magazinelor Online din România, participând la evoluţia peisajului comerţului pe internet în ţara noastră. Magazinul online Azerty.ro a oferit vizitatorilor încă de la început review-uri complete, o interfaţă prietenoasă, pentru cumpărături online în condiţii excelente.

Azerty.ro mai poate fi vizitat şi la showroom-ul din strada Alexandru Borneanu nr. 2 din zonă Grozăveşti din Bucureşti (lângă Carrefour Orhideea), pentru testarea şi achiziţionarea ultimelor noutăţi din stoc. Clienţii beneficiază de consilierea specialiştilor în configurarea sistemelor dorite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO