Business Hi-Tech

Programatoarea care a făcut cea mai importantă funcţie de la inventarea E-MAIL-ului

Ea este programatoarea care a făcut cea mai importantă funcţie de e-mail de la inventarea internetului: butonul de pauză

Foto: Google +

Autor: Radu Racu

12.09.2012, 10:40 22110

Programatoarea Aye Moah, de la compania Baydin, a reuşit să facă cea mai mare favoare persoanelor ocupate de pretutindeni. Tânăra americancă din California este autoarea unei extensii pentru serviciul de e-mail Gmail, denumită Inbox Pause, care face exact ce spune: este un buton de pauză pentru toate mesajele primite pe Gmail, scrie Business Insider.

Funcţia este disponibilă deocamdată doar pe browserele de internet Google Chrome.

După activarea funcţiei de pauză, toate mesajele se stochează într-un folder ascuns, până la reactivarea serviciului. Funcţia INBOX PAUSE trimite expeditorului un mesaj automat în care se precizează că e-mailul nu a ajuns la destinatar.

Când funcţia este activată, un banner galben apare deasupra casetei Inbox în care se precizează că serviciul este temporar în pauză. Pentru a reactiva serviciul de e-mail, trebuie apăsat butonul "UNPAUSE".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO