Business Hi-Tech

Radu Opriş, noul şef al HP Enterprise România şi al centrului de servicii HP Geboc

Radu Opriş

Radu Opriş

Autor: Adrian Seceleanu

17.01.2017, 00:05 1933

Subsidiara locală a companiei ameri­cane Hewlett-Packard Enterprise, una dintre entităţile formate odată cu spargerea în două a gigantului IT Hewlett-Packard (HP), l-a nu­mit în poziţia de managing director pe Radu Opriş, fostul country manager al filialei lo­­cale a companiei franceze Oberthur Techno­­logies, un furnizor de tehnologie, soft­ware şi servicii pentru diverse tran­zac­ţii financiare mobile, iden­titate digitală şi controlul acce­sului, conform unor documente publicate în Monitorul Ofi­cial şi al infor­ma­ţiilor de pe re­ţea­ua de socializare LinkedIn.

Radu Opriş, 43 de ani, care a absolvit Poli­teh­nica din Bucureşti, şcoa­la de mana­ge­ment Cranfield şi a ur­mat un MBA la ASEBUSS, a fost numit mana­ging director al Hewlett-Packard Enterprise România în decembrie 2016, conform datelor din Monitorul Oficial. În aceeaşi lună el a fost numit şi administrator al companiei care administrează centrul de servicii IT HP Global e-Business Operations Centre (Geboc), conform datelor din Monitorul Oficial. Reprezentanţii companiilor nu au putut fi contactaţi pentru a oferi detalii până la închiderea ediţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO