Business Hi-Tech

RCS&RDS, aşteptată să clarifice situaţia conducerii

RCS&RDS, aşteptată să clarifice situaţia conducerii

Autor: Adrian Seceleanu

11.05.2015, 00:04 1328

Compania de cablu RCS&RDS, cu afaceri anuale de aproape o jumătate de miliard de euro doar pe piaţa locală, este aşteptată să clarifice situaţia echipei sale de conducere, după ce în urmă cu o lună Alexandru Oprea, CEO al operatorului timp de 18 ani, şi-a anunţat în mod surprinzător retragerea.

Săptămâna trecută acţionarii companiei de cablu au decis să-l numească în locul lui Alexandru Oprea pe Serghei Bulgac, care ocupă funcţia de vicepreşedinte pentru opera­ţiuni financiare în cadrul companiei, conform informaţiilor obţinute de ZF de la mai multe surse de pe piaţa de telecom. O altă adunare a acţionarilor a avut loc la finele lunii aprilie, însă după mai multe ore de discuţii o decizie privind succesorul lui Oprea nu a fost luată, conform altor surse de pe piaţă.

Contactaţi de ZF încă de joi, reprezentanţii RCS&RDS nu au comentat până în acest moment informaţiile privind numirea lui Serghei Bulgac în funcţia de director general al companiei.

Bulgac lucrează pentru RCS&RDS din 2003, după ce anterior a făcut parte din echipa fondului de investiţii Epic, care are acţiuni la compania de cablu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO