Retailerul GSM Quickmobile: Vânzările de mobile iPhone generează 12% din veniturile companiei

3 oct 2017 Autor: Ioana Nita

Tudor Ţiboc, directorul general al grupului Quickmobile: Per total an am vândut 5.000 de telefoane iPhone 7 şi 7 Plus, aici fiind incluse şi cele 1.000 pre­comenzi înregis­trate anul tre­cut după lansa­rea aces­tora

„Ne aşteptăm să vindem per total circa 3.000 de unităţi din generaţia de telefoane Apple iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, împreună cu iPhone 10“.

Quickmobile, retailerul local specializat în echi­pamente hi-tech deţi­nut de familia Ţiboc din Baia Mare, a primit 600 de pre­co­menzi pentru noua gene­raţie a smart­phone-urilor Apple iPhone 8 şi Phone 8 Plus , cu 40% mai pu­ţin faţă de anul trecut. Apple se situ­ează pe locul al trei­lea în topul bran­durilor de smart­phone-uri care gene­rează cele mai multe vân­zări pentru Quickmobile. „Aproximativ 12% din totalul veniturilor sunt reprezentate de vânzările de iPhone, respectiv 15% reprezintă vânzările de produse Apple. Ne aşteptăm să vindem per total circa 3.000 de unităţi din generaţia de telefoane Apple – iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, împreună cu iPhone 10”, a declarat pentru ZF Tudor Ţiboc, directorul general al grupului Quickmobile.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.10.2017

 
Cuvinte cheie:
iphone
, vanzari
, venituri
, companie
, baia mare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide