Business Hi-Tech

Rom Tel Distribution preia K-Tech Computers

20.07.2006, 19:29 85

Rom Tel Distribution va fuziona prin absorbtie cu K-Tech Computers, divizia de asamblare de PC-uri a grupului K-Tech Ultra Pro, detinut de sotii Cristian si Alina Fughina, conform Mediafax.
Contactati de ZF, oficialii grupului K-Tech nu au dorit sa comenteze.
Hotararea de fuziune prin absortie a fost luata de Adunarea Generala a Actionarilor celor doua companii si va lua in calcul bilanturile contabile intocmite la finele lunii iunie, se arata in proiectul de fuziune publicat in Monitorul Oficial. Dupa incheierea procesului de fuziune, Rom Tel Distribution va prelua un imobil al K-Tech Computers cu o suprafata de circa 473 mp, situat in Bucuresti, precum si tot patrimoniul detinut de societatea absorbita.
De asemenea, capitalul social al Rom Tel Distribution va fi majorat cu 200 de lei, la 9.709.510 lei, divizat in 970.951 de parti sociale cu valoare nominala de 10 lei, detinute de Milena Trading, companie inregistrata in statul Delaware, SUA. Denumirea si obiectul de activitate al K-Tech Computers raman neschimbate, iar administratorul societatii create prin fuziune va fi Cristian Fughina. Pentru acest an, grupul K-Tech si-a propus o crestere cu 20% a cifrei de afaceri fata de nivelul de 62 mil. euro in 2005.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO