Business Hi-Tech

Romtelecom relansează portofoliul de soluţii de voce şi internet pentru clienţii companii

Romtelecom relansează portofoliul de soluţii de voce şi internet pentru clienţii companii

Autor: Adrian Seceleanu

30.09.2010, 15:58 78

Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori locali deservicii de comunicaţii, şi-a relansat oferta de servicii de voceşi date pentru companii, reducând şi simplificând structuraabonamentelor şi introducând o serie de funcţii noi, potrivit unuianunţ al companiei.

Noul portofoliu de servicii de telefonie fixă cuprinde patruproduse, cu preţuri începând de la 9,9 euro pe lună (fără TVA), ceinclud până la câteva mii de minute şi garantarea nivelului deservicii furnizat prin intermediul unui acord privind nivelulcalităţii serviciului (SLA).

Spre exemplu, planul tarifar Standard Plus include, pentru 9,9euro pe lună, 100 de minute de apeluri către reţele de telefoniefixă şi reţaua mobilă a Cosmote, tarife unice indiferent depalierul orar. Tariful pentru apeluri către reţele fixe şi reţeauaCosmote este de 0,025 euro pe minut în timp ce tariful pentruapeluri către celelalte reţele naţionale de telefonie mobilă estede 0,099 euro/minut (fără TVA).

Planul tarifar Nelimitat, cu un tarif lunar de 19,9 euro pelună, include 1500 de minute către reţelele naţionale fixe, reţeauamobilă a Cosmote şi către numere fixe internaţionale din ţările UE,Statele Unite şi Canada. Tariful pentru apeluri către reţele fixeşi reţeaua Cosmote este de 0,025 euro pe minut în timp ce tarifulpentru apeluri către celelalte reţele naţionale de telefonie mobilăeste de 0,099 euro/minut (fără TVA).

Cel mai scump abonament de voce, Nelimitat All, cu un tariflunar de 24,9 euro include în plus faţă de planul tarifar Nelimitat500 de minute de apeluri către reţelele naţionale de telefoniemobilă, altele decât Cosmote.

Romtelecom a simplificat şi oferta de servicii de internet,reducând la trei numărul de abonamente. Cele trei tipuri deabonamente au preţuri începând de la 5,9 euro pe lună (fără TVA):Clicknet Standard cu viteze de download de până la 6 Mbps, ClicknetPlus (până la 12 Mbps) şi Clicknet Extra (până la 30 Mbps). Toateabonamentele includ gratuit acordul privind nivelul calităţiiserviciului (SLA), IP static, posibilitatea de a solicita facturăelectronică şi licenţă NORTON Antivirus gratuit pe o perioadă de unan.

"Noile abonamente Clicknet pentru companii oferă, pe lângăinternet de mare viteză, preţuri accesibile, siguranţă, e-mail,antivirus, back-up şi recuperarea datelor şi modem-uri gratuite.Serviciul de back-up şi recuperare a datelor, bazat peinfrastructura Cyberhost, protejează datele critice ale clienţilorîn caz de dezastre naturale, erori umane, atacuri de viruşi sauchiar defecţiuni ale echipamentelor" a declarat George Makowski,Director executiv comercial, segment business, Romtelecom.

Serviciul de back-up şi recuperare a datelor oferă clienţilorposibilitatea de a realiza în mod automat şi/sau manual copii desiguranţă pe echipamentele puse la dispoziţie de Romtelecom. Datelefiecărui client sunt copiate în mod criptat, astfel încat acestaeste singurul care are acces la ele.

Clientul primeşte serviciul de back-up şi recuperare a datelordacă se abonează la fie la Clicknet Plus, respectiv Extra. Spaţiulde stocare asigurat este de 1 GB, respectiv 5 GB, accesareaimplicând instalarea unui program pe calculator sau laptop.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO