Business Hi-Tech

SafeTech Innovations a încheiat un contract pe trei ani în valoare de 2,4 mil. euro pentru furnizarea de servicii de securitate cibernetică

SafeTech Innovations a încheiat un contract pe trei ani...

Autor: Tibi Oprea

12.06.2023, 18:41 380

Conducerea companiei se securitate cibernetică SafeTech Innovations (simbol bursier SAFE), cu birouri în Bucureşti, Londra şi Abu Dhabi, a anunţat investitorii luni la Bursa de Valori Bucureşti că a încheiat un contract a cărui valoare depăşeşte 10% din venitul total aferent ultimelor situaţii financiare, în valoare de 2,36 mil. euro fără TVA.

Beneficiarul contractului este confidenţial, nefiind entitate afiliată, iar tipul şi obiectul acestuia sunt prestarea de servicii de securitate cibernetică. Durata contractului este de trei ani de la data semnării acestuia.

SafeTech Innovations are 203 mil. lei capitalizare şi este deţinut în proporţie de 37,76% de Victor Gânsac, CEO şi Preşedinte CA, respectiv în proporţie de 36,74% de Paul Rusu. Acţiunile SAFE se tranzacţionează în creştere cu 9% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 6,2 mil. lei, arată datele BVB.

Compania a încheiat primele trei luni din 2023 cu un profit net individual de 1,2 mil. lei, de trei ori mai mare decât rezultatul net din T1/2022, la o cifră de afaceri de 6 mil. lei, cu 129% mai mare, conform datelor din raportul financiar trimestrial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO