Business Hi-Tech

Samsung vrea să-şi consolideze poziţia pe segmentul premium cu Galaxy S6 Edge+

Cristian Cojocaru, şeful diviziei de telecom a Samsung România: S6 Edge + va fi disponibil din 4 septembrie la toţi operatorii de telecom parteneri, nu va exista o exclusivitate.

Cristian Cojocaru, şeful diviziei de telecom a Samsung România: S6 Edge + va fi disponibil din 4 septembrie la toţi operatorii de telecom parteneri, nu va exista o exclusivitate.

Autor: Adrian Seceleanu

17.08.2015, 00:00 564

Gigantul sud-coreean Samsung, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, va lansa pe 4 septembrie în România noul său smartphone Galaxy S6 Edge+, prezentat joi la New York, model cu care va concura pe segmentul de smartphone-uri premium de pe piaţa locală, care - deşi are o pondere redusă din totalul vânzărilor - creşte susţinut, potrivit reprezentanţilor companiei.

„S6 Edge+ va fi disponibil din 4 septembrie la toţi operatorii de telecom parteneri, nu va exista o exclusivitate“, a precizat Cristian Cojocaru, şeful diviziei de telecom a Samsung România, aflat la prima sa lansare majoră de produs de la preluarea funcţiei, în luna iunie.

Fără abonament, varianta de 32 GB a noului smartphone Samsung va costa 829 de euro la Orange şi Vodafone şi 3.799 lei (859 de euro) la Telekom, conform datelor anunţate de operatori, care au început să ia precomenzi pentru telefon. Cu un abonament nou de 25 de euro pe lună pe doi ani, Galaxy S6 Edge+ are următoarele preţuri la operatori: 595 euro la Orange, 574 euro la Vodafone şi 2.299 lei (520 de euro) la Telekom, conform datelor de pe paginile web ale companiilor, consultate de ZF pe 16 august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO