ZF Digital summit 16

Sorin Mândruţescu, Oracle: Toată lumea are astăzi nevoie de programatori. În România sunt 120.000 de specialişti IT

15 nov 2016 Autor: Ştefan Stan

România poate ajunge un hub pentru atragerea forţei de muncă de pe alte pieţe. În România sunt 120.000 de specialişti IT&C, avem mai mulţi ingineri pe cap de locuitor decât SUA, China sau Rusia, a declarat Sorin Mândruţescu, Country Manager Oracle România, PaaS Leader Oracle România & Central and Eastern Europe, în cadrul conferinţei ZF Digital 16.

Arhitectura de sisteme publice din România coerentă ar trebui îmbunătăţită. Una dintre marile probleme ale sistemului administraţiei centrale din România este acela al insularizării.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
romania
, oracle
, it
, specialisti
, nevoie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide