Business Hi-Tech

Synergizer ţinteşte vânzări de 1 mil. euro cu o soluţie CRM pentru IMM-uri

Synergizer ţinteşte vânzări de 1 mil. euro cu o...

Autor: Ioana Nita

20.03.2014, 00:06 243
Compania germană CAS CRM, specializată în furnizarea de soluţii IT pentru întreprinderile mici şi mijlocii, are ca ţintă să obţină un milion de euro în decurs de trei ani prin implementarea unei soluţii de management al relaţiei cu clienţii - Custo­mer Relationship Manage­ment (CRM), cu ajutorul partenerului Synergizer Business Solutions de pe piaţa locală. Cele două companii partenere mizează pe faptul că în România piaţa de CRM în rândul IMM-urilor este abia la început şi pe funcţiile care permit accesarea soluţiei de pe echipamentele mobile. 
 
Pentru anul acesta, estimarea de vânzări pentru noul produs este de 200.000 euro, având în vedere că 2014 va fi în principal dedicat acţiunilor de promovare. „Businessul ar trebui să ajungă în trei ani la un milion de euro. Pentru anul acesta suntem mai rezervaţi, cu 200.000 de euro, pentru că începutul este mai greu. Acum ne concentrăm pe partea de «vizibilitate». Piaţa de CRM este la început, este destul de mică, ceea ce înseamnă că are marjă de creştere foarte mare şi de aceea CAS CRM devine un produs principal pentru Synergizer. Nu suntem încă la o saturare în care clienţii să schimbe soluţii existente, cum s-a întâmplat în industria de retail“, a declarat An­drei Zi­ncenco, CEO al companiei Syner­gizer, care se axează pe implementarea soluţiilor de business pentru companii din diverse industrii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO