Business Hi-Tech

Telekom lansează un serviciu de finanţare cu plata în rate a telefoanelor mobile

Telekom lansează un serviciu de finanţare cu plata în...

Autor: Cristina Bellu

15.03.2018, 12:51 392

Telekom Banking, serviciul de finanţare implementat anul trecut de Telekom România şi banca poloneză Alior Bank,  a anunţat lansarea produsului prin care clienţii, persoane fizice, îşi vor putea achiziţiona în rate telefoanele mobile în cadrul reţelei de magazine de la nivel naţional.

“Lansarea serviciului de finanţare cu plata în rate a telefoanelor mobile este încă un pas pe care Telekom Banking îl face către procesul de digitalizare a pieţelor şi a consumatorilor. Vom continua, împreună cu Alior Bank, partenerul nostru în acest proiect financiar digital, să ne creştem businessul pe piaţa din România.”, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania.

Prin oferta Telekom Banking oricine este interesat de achiziţionarea unui telefon, împreună cu un abonament Telekom, poate beneficia de 24 de rate egale fără dobândă şi comisioane zero dacă ratele sunt achitate în termenul de plată.

“Clienţii Telekom Romania au la dispoziţie o nouă modalitate avantajoasă de plată a telefoanelor pe care le achiziţionează în reţeaua de magazine Telekom, prin accesarea unei finanţări pe loc, chiar în magazin. Răspundem astfel nevoii imediate a clienţilor de a-şi achiziţiona telefonul dorit, poate unul de ultimă generaţie, care implică costuri mai mari, având beneficiul plăţii în 24 de rate egale, cu dobândă şi comisioane zero. Prin acest serviciu, dorim să le oferim clienţilor libertatea de alegere, fără a avea costuri suplimentare”, a declarat Urszula Krzyżanowska-Piękoś, Deputy CEO of Alior Bank.

Telekom Banking, cel mai nou proiect financiar digital din România, dezvoltat în cadrul parteneriatului dintre Telekom Romania şi Alior Bank, oferă persoanelor fizice produse şi servicii bancare uşor de utilizat, accesibile online şi în magazinele din reţeaua Telekom.

Clienţii au acces la o gamă variată de operaţiuni bancare şi la o nouă soluţie pe piaţa românească, platforma de Schimb Valutar Online, prin care pot beneficia de cursuri de schimb avantajoase.

Totodată, prin intermediul cardului de debit instant de la Telekom Banking, clienţii se bucură de libertatea de a efectua retrageri gratuite de la orice ATM din lume, iar plaţile în lei către orice bancă din România nu sunt comisionate dacă sunt realizate prin serviciile de Internet şi Mobile Banking. Utilizarea serviciilor Internet şi Mobile Banking este de asemenea gratuită.

Telekom Banking a fost lansat în România în octombrie 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO