Business Hi-Tech

TotalSoft intră în Africa printr-un contract cu un dealer auto din Senegal

Autor: Adrian Seceleanu

17.01.2011, 15:27 57

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători de pe piaţa desoft din România, a câştigat un contract în Africa, cu un dealerdin Senegal al autoturismelor BMW şi Land Rover, a anunţatcompania.

"Contractul cu Carrefour Automobile Dakar, dealer BMW şi LandRover, a fost semnat săptămâna trecută şi prevede implementareasoluţiei de leasing în următoarele 4 luni. Carrefour Automobile apreluat de curând compania de creditare LocAfrique şi a devenitunul din principalii jucători ai pieţei de leasing din Senegal,având planuri de extindere în 7 ţări din regiune. TotalSoft vafurniza o soluţie completă, compusă dintr-o serie de moduledestinate nu doar gestionării activităţii de leasing ci şimodelării business-ului în vederea extinderii sale atât la nivellocal, cât şi internaţional", potrivit datelor comunicate decompanie.

Soluţia de gestionare a resurselor companiilor dezvoltată decătre TotalSoft va fi adaptată la normele aplicabile în regiune,astfel că ulterior ea va putea fi adoptată rapid şi de altecompanii de profil, estimează furnizorul de soft. Compania nu aoferit detalii în legătură cu valoarea contractului.

TotalSoft estima pentru anul trecut afaceri de 22 mil.euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO