Business Hi-Tech

Urmează conferinţa ZF High Tech Innovation Summit ’19. Marius Coman, Vodafone: Soluţiile Internet of Things creează un diferenţiator în experienţa cu clientul

Marius Coman, IoT country sales manager în cadrul Vodafone Ro­mânia: Companiile care adoptă soluţii IoT vor să îşi transforme afacerea.

Marius Coman, IoT country sales manager în cadrul Vodafone Ro­mânia: Companiile care adoptă soluţii IoT vor să îşi transforme afacerea.

Autor: Adrian Seceleanu

24.10.2019, 00:06 211

„Dacă până acum 9-10 ani companiile vorbeau de conectarea cât mai multor oameni la tehnologie şi la mobilitate (Connecting people), astăzi vorbim de conectarea cât mai multor obiecte, lucruri, maşini la internet.”

Soluţiile de tip Internet of Things (IoT) se vor afla în centrul discuţiilor din cadrul conferinţei ZF High Tech Innovation Summit ’19, a cărei primă ediţie va avea loc luni, 28 octombrie, la hotelul Radisson Blu din Bucureşti, iar Marius Coman, IoT country sales manager în cadrul Vodafone Ro­mânia, va prezenta cele mai recente ten­dinţe de pe piaţa din România, dar şi detalii despre portofoliul companiei şi proiecte realizate cu clienţi de pe piaţa locală.
 

„Dacă până acum 9-10 ani companiile vorbeau de conectarea cât mai multor oameni la tehnologie şi la mobilitate (Connecting people), astăzi vorbim de conectarea cât mai multor obiecte, lucruri, maşini la internet. Vorbim despre obiecte fixe sau mobile care să analizeze informaţii, să comunice unele cu altele, să transmită aceste informaţii către punctele centrale (servere) şi să acţioneze pe baza comenzilor pe care le primesc de la distanţă. Toate acestea se întâmplă autonom şi în timp real”, a explicat Marius Coman într-o discuţie cu ZF despre temele pe care urmează să le abordeze în cadrul conferinţei. „Având în vedere numărul mare de lucruri care se conetează an de an, este evident că această industrie - Internet of Things-joacă un rol determinant în automatizare, creează un diferenţiator în experienţă cu clientul, dar mai ales devine un avantaj competitiv pentru toate companiile care adoptă soluţii IoT. IoT nu este numai despre automatizarea proceselor. Companiile care adoptă soluţii IoT vor să îşi transforme afacerea. 76% din companiile consideră că proiectele IoT sunt critice pentru activitatea lor, 89% din companii au crescut anul trecut investiţiile în soluţiile IoT, iar 63% din companii au văzut deja beneficiile în urma imple­mentării unor astfel de soluţii”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO