Valentin Stănescu, directorul general al Dell EMC România: Majoritatea companiilor de top din România folosesc tehnologiile noastre. Pe lângă tehnologia IoT, a apărut şi conceptul edge, care presupune prelucrarea datelor cât mai aproape de sursa de date.

17 nov 2017 Autori: Ioana Nita , Alex Ciutacu

Valentin Stănescu: „Acum Dell Technologies este o umbrelă pentru şapte companii, cu fiecare dintre ele fiind lider tehnologic pe domeniul de expertiză. Aceste companii sunt aliniate strategic sub această umbrelă şi pot, în acelaşi timp, să opereze independent”.

Gigantul Dell EMC se numără printre prin­cipalii furnizori de tehnologie pentru cen­trele de date, atât la nivel global, cât şi lo­cal, producătorul american furnizând solu­ţii hard­ware şi software pentru cele mai mari com­panii care activează pe piaţa din Ro­mânia.

„Infrastructura IT este esenţială pentru funcţionarea companiilor medii şi mari, iar noi putem spune că mare parte din com­paniile de top din România folosesc teh­no­logiile noastre”, a declarat Valentin Stă­­nescu, directorul general al Dell EMC România, în ca­­drul emisiunii de business ZF Live. Com­pania a fost fondată în urma fuziu­nii dintre giganţii Dell şi EMC, procesul de inte­gra­re a operaţiunilor fiind în curs de desfă­şu­rare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.11.2017

 
Cuvinte cheie:
Valentin Stanescu
, Dell EMC Romania
, tehnologii
, it
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide