Business Hi-Tech

Vel Pitar şi-a echipat forţa de vânzări cu tablete cu Windows 8

Vel Pitar şi-a echipat forţa de vânzări cu tablete cu...

Autor: Ioana Nita

22.09.2014, 00:06 637
Grupul Vel Pitar, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de morărit şi panificaţie, a implementat o soluţie software a companiei americane Microsoft de gestionare a relaţiilor cu clienţii şi a achiziţionat şi tablete care rulează sistemul de operare Windows 8 pentru echipa de vânzări de 80 de agenţi a companiei, ca parte a unui proiect care a vizat modernizarea sistemelor IT pentru creşterea productivităţii şi pentru reducerea costurilor.
 
„Facem o corelare mai exactă între activitatea agenţilor şi rezultatele concrete de vânzări şi măsurăm permanent costurile operaţionale, prin raportarea volumului tranzacţiilor la numărul angajaţilor. Am intervenit în timp util în cadrul anumitor procese pentru a reduce costul mediu al tranzacţiilor cu circa 10%“, a declarat Radu Oancea, director IT în cadrul Vel Pitar.
 
El nu a oferit detalii despre valoarea totală a contractului. În total, portofoliu de clienţi al Vel Pitar numără peste 5.000 de clienţi persoane juridice, iar grupul vinde anual circa 100.000 de tone de produse.
 
Pe lângă echipa de vânzări a companei, proiectul de implementare a unor soluţii Microsoft a implicat şi departamentele de marketing - preluarea datelor din teren şi de suport clienţi - call center cu număr unic de contact şi 30 de operatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO