Business Hi-Tech

Vodafone atacă zona de vârf a pieţei cu Smart platinum 7, un smartphone îmbrăcat în aluminiu, cu ecran de 5,5 inchi, senzor de amprentă şi 4G Plus

Vodafone atacă zona de vârf a pieţei cu Smart platinum...

Autor: Adrian Seceleanu

15.06.2016, 12:01 2202

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de comunicaţii mobile, a lansat un nou smartphone - Smart platinum 7 - vârful de gamă al liniei de terminale sub brand propriu, cu care compania de comunicaţii atacă eşalonul superior al pieţei.

Vodafone Smart platinum 7 va fi disponibil în România din 17 iunie 2016 la un preţ începând de la 84 de euro, cu abonamentul Red 35.
Smart platinum 7 este un terminal compatibil 4G Plus, care include un senzor de amprentă plasat pe spatele terminalului, ecran AMOLED 2K de 5,5” şi difuzoare frontale stereo, procesor octa-core şi 3 GB de RAM, memorie internă de 32 GB - dintre care 22 GB disponibili pentru utilizatori - care poate fi extinsă cu până la 128 GB, cu ajutorul unui card SD.

Bateria cu o capacitate de 3.000 mAh are o durată de viaţă de până la două zile şi sistem Quick Charge 3.0, care încarcă 50% din baterie în 30 de minute.

Camera foto principală are 16 MP, focalizare automată „Phase-Detection” şi latenţă zero la declanşare, iar cea frontală, 8 MP. Ambele camere foto sunt dotate cu flash. terminalul are un buton special pentru a fotografia şi a lansa camera direct din modul sleep sau în timp ce ecranul este blocat, pentru ca utilizatorii să nu rateze momentele pe care doresc să le imortalizeze. Noul smartphone Vodafone are o grosime mai mică de 7 milimetri, iar carcasa este din aluminiu şi sticlă Gorilla Glass 2,5D.

„Lansarea smartphone-ului Smart platinum 7 marchează intrarea Vodafone pe segmentul de producţie de terminale premium. Tot mai mulţi clienţi aleg smartphone-urile marca Vodafone, pentru că acestea combină calitatea excepţională cu un preţ foarte bun, mai ales dacă sunt achiziţionate împreună cu un abonament Red”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO