Business Hi-Tech

Vodafone continuă schimbările în oferta de net mobil: pachete noi, cu tarife mai mici la contracte pe un an

Vodafone continuă schimbările în oferta de net mobil: pachete noi, cu tarife mai mici la contracte pe un an

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

30.06.2011, 15:38 1570

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, aanunţat noi schimbări în oferta sa de servicii de internet mobil,parte a ofensivei operatorului de a face din datele mobile unprodus "pentru mase".

Compania a mărit numărul de extraopţiuni prin care clienţii potcumpăra acces la internet, şi a schimbat şi strategia de tarifare:clienţii care semnează contracte pe un an plătesc mai puţin decâtcei care activează serviciile fără a-şi asuma activarea lor pe operioadă anume.

Una dintre opţiunile noi lansate, Internet pe mobil 50 MB, leoferă utilizatorilor acces la internet şi e-mail, pentru 2 euro /lună, fără a impune o perioadă contractuală. Însă clienţii caresemnează un contract cu durata de 12 luni, pot alege aceastăopţiune pentru 1,5 euro / lună.

O altă opţiune, Internet pe mobil 250 MB, asigură pentru 4 europe lună un trafic de date de 250 MB, fără perioadă contractuală.Pentru un abonament încheiat pe o perioadă de 12 luni, costul scadela 3 euro / lună.

Opţiunea Internet pe mobil 500 MB este disponibilă pentru 7euro/lună, de asemenea fără o perioadă contractuală. Tariful scadela 5,5 euro / lună pentru contractele încheiate pe un an.

O opţiune care asigură un trafic pe mobil de 1 GB va avea untarif de 12 euro pe lună, care scade la 9 euro pe lună pentrucontractele pe un an.

Astăzi, doar trei opţiuni pentru net mobil pentru abonaţi

Înaintea acestor schimbări, potrivit datelor disponibile joi 30iunie pe pagina web a companiei, abonaţii Vodafone aveau ladispoziţie doar trei extraopţiuni prin care să achiziţionezeservicii de net mobil: 2,07 euro pe lună - 50 MB de date, 4,16 euro/ lună - 250 MB de date şi 0,5 euro pe fiecare accesare a datelormobile înafara portalului Vodafone.

Reţeaua 3G a Vodafone acoperă 90% din populaţia României.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO