Business Hi-Tech

Zitec: „Mobile-ul este un «must» pentru orice business în prezent. Nu poţi separa utilizatorii“

Ioana Slobozianu, director de marketing online în cadrul Zitec, compania care a dezvoltat platforma online Paravion.ro

Ioana Slobozianu, director de marketing online în cadrul Zitec, compania care a dezvoltat platforma online Paravion.ro

Autor: Ioana Nita

28.04.2016, 07:00 990
Agenţiile online de turism trebuie să fie prezente pe toate dispozitivele folosite acum de clienţi, nu doar pe desktop sau laptop, ci şi pe smartphone şi tabletă şi inclusiv pe televizoarele inteligente, dat fiind că gradul de utilizare al acestora este într-o continuă creştere, potrivit Zitec, compania care a dezvoltat platforma online Paravion.ro.
 
„Mobile-ul este un «must» pentru orice business în prezent. Nu poţi separa utilizatorii. Nu poţi spune că vrei doar utilizatorii de pe desktop sau doar pe cei de pe mobil. Ei sunt aceiaşi şi pe desktop şi pe mobil. Este aceeaşi persoană care are mai multe dispozitive la dispoziţie, inclusiv un smart TV. Poate un utilizator vrea să vadă ghiduri turistice acasă pe televizor şi accesează TYouTube şi acesta este un alt display pe care trebuie să îl iei în calcul“, a spus Ioana Slobozianu, director de marketing online în cadrul Zitec.
 
Explozia vânzărilor de smartphone-uri şi tablete din ultimii ani a făcut ca dispozitivele mobile să aibă o importanţă tot mai mare în businessurile din mediul virtual, inclusiv pentru agenţiile online de turism, în condiţiile în care traficul înregistrat pe site-urile acestora a ajuns să fie generat în proporţie de aproape 50% de terminalele mobile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO