Business Internaţional

Asistentul personal al lui Donald Trump a fost dat afară pentru că era dependent de jocurile de noroc online

Asistentul personal al lui Donald Trump a fost dat afară...

Autor: Alex Ciutacu

18.03.2018, 15:37 350

Asistentul personal al preşedintelui Donald Trump, John McEntee, a fost concediat şi dat afară din Casa Albă, săptămâna trecută, după ce i-a fost refuzată autorizaţia de acces din motive de securitate bazate pe probleme financiare, potrivit Wall Street Journal.

Oameni din apropierea lui McEntee au spus că problemele acestuia legate de jocurile de noroc online şi de proasta gestionare a taxelor, l-au oprit pe acesta din a primi autorizaţia de acces necesară. Serviciile Secrete investighează situaţia.

„Nu comentăm cu privire la problemele personale”, a transmis Sarah Sanders, secretarul de presă al Casei Albe.

La doar o zi după ce acestuia i-a fost refuzat accesul în clădire, administraţia a anunţat că McEntee va fi alături de echipa de campanie pentru 2020, în poziţia de consilier senior pentru operaţiuni de campanie.

McEntee, 27 ani, este unul dintre ajutoarele lui Trump, unul dintre oamenii din campania preşedintelui, alături de Jared Kushner, cumnatul şi consilierul lui Trump,  Stephen Miller, directorul de politici prezidenţiale, Hope Hicks, directorul de comunicaţii al Casei Albe care a demisionat în urmă cu două săptămâni şi Dan Scavino, directorul de social media.

De asemenea, Trump a anunţat că Rex Tillerson nu va mai fi secretar de stat şi că poziţia acestuia va fi ocupată de directorul CIA, Mike Pompeo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO