Business Internaţional

Autorităţile bulgare au difuzat imagini care îl surprind pe asasinul jurnalistei

Autorităţile bulgare au difuzat imagini care îl...

Autor: Mihai Draghici, Mediafax

10.10.2018, 16:38 630

Autorităţile bulgare au difuzat imagini care îl surprind în timp ce fugea pe bărbatul despre care se crede că a omorât-o pe jurnalista Victoria Marinova.

Imaginile au fost surprinse de sistemele de supraveghere video amplasate în parcul din oraşul Ruse în care a avut loc crima.

Înregistrarea video i-a fost prezentată de poliţie şi fostului soţ al jurnalistei, Svilen Maximov, patronul postului de televiziune la care aceasta lucra.

Ultimul reportaj al Victoriei Marinova, directoare şi prezentatoare a postului regional TVN din Ruse, se referea la deturnarea de fonduri publice, într-un caz în care sunt acuzaţi de implicare o serie de politicieni şi oameni de afaceri. Jurnalista, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită moartă într-un parc din Ruse.

Severin Nadejdov Krasimirov, în vârstă de 21 de ani, din localitatea bulgară Ruse, este principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova. Individul a reţinut în Germania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO