Business Internaţional

Business MAGAZIN. Jamie Dimon, cel mai puternic bancher din SUA şi şeful gigantului JPMorgan, îi trezeşte la realitate şi pe cei mai optimişti: Este o greşeala colosală să mai visaţi la un boom economic. Ameninţările la adresa economiei sunt peste tot, iar guvernele lumii nu văd asta şi cheltuie bani iresponsabil

Business MAGAZIN. Jamie Dimon, cel mai puternic bancher...

Autor: Iulian Tenchiu

16.09.2023, 21:00 15413

Jamie Dimon, şeful JPMorgan, este de părere că deşi atât economia SUA cât şi cea la nivel global merg într-o direcţie bună, ar fi o „greşeală uriaşă” ca guvernele lumii să fie prea optimiste şi să creadă că boomul economic va dura ani întregi, scrie CNBC.

Datele privind consumul arată bine, iar salariile aflate în continuă creştere susţin economia, dar asta nu înseamnă că nu există riscuri.

Dimon este consideră că principalele ameninţări pentru economie sunt felul în care băncile centrale gestionează politica moneară, războiul din Ucraina şi guvernele din întreaga lume care „cheltuiesc ca nişte marinari beţi”

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO