Business Internaţional

Business MAGAZIN. Plouă cu bani la una dintre cele mai importante bănci din lume: Vârful de lance al Morgan Stanley a fost recompensat cu bonusuri speciale de zeci de milioane de dolari: Este în interesul băncii noastre şi al acţionarilor

Business MAGAZIN. Plouă cu bani la una dintre cele mai...

Autor: Iulian Tenchiu

30.10.2023, 12:14 115

Morgan Stanley a acordat bonusuri speciale în valoare de 60 de milioane de dolari noului director general Ted Pick şi celor doi adjuncţi ai săi, Andy Saperstein şi Dan Simkowitz, scrie Bloomberg.

Bonusurile pe bază de acţiuni, anunţate vineri, vin imediat după banca a spus că James Gorman va fi înlocuit de Ted Pick. Lupta pentru postul de CEO s-a dat între Pick, Andy Saperstein şi Daniel Simkwoitz, care vor rămâne să gestioneze activele companiei şi divizia de wealth management. Mai mult, Simkowitz îl va înlocui pe Pick în calitate de copreşedinte la conducerea diviziei de investiţii bancare şi tranzacţionare.

Comitetul de succesiune al consiliului de administraţie „a stabilit că acordarea bonusurilor pentru fiecare dintre noii noştri directori şi copreşedinţi este în interesul companiei şi al acţionarilor săi.”

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO