Business Internaţional

Donald Trump vrea modificarea aeronavei prezidenţiale: „Boeing ne-a oferit un contract bun. Şi am putut să îl acceptăm”. Ce culori a ales liderul de la Casa Albă pentru aeronava oficială

Donald Trump vrea modificarea aeronavei prezidenţiale:...

Autor: Mihai Draghici

17.07.2018, 17:33 124

Preşedintele SUA, Donald Trump, a confirmat marţi planurile de modificare a culorilor avionului prezidenţial, Air Force One, informează CBS News şi Axios.com.

Donald Trump a anunţat că noul avion prezidenţial va avea dotări ultramoderne, atât în interior, cât şi în exterior.

"Boeing ne-a oferit un contract bun. Şi am putut să îl acceptăm. Dar am spus: mă întreb dacă ar trebui să folosim aceleaşi culori albastre de bebeluş? Nu", a explicat Donald Trump, precizând că avionul va avea o vopsea mai patriotică.

"Roşu, alb, albastru. Air Force One va fi incredibil. Va fi ceva de vârt, vârful lumii. Culorile vor fi roşu, alb şi albastru, cred că este adecvat", a argumentat liderul de la Casa Albă.

Preşedinţia SUA a anunţat în februarie că Donald Trump a negociat un contract în valoare de 3,9 miliarde de dolari cu firma Boeing.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO