Business Internaţional

Fiica cea mică a lui Strauss-Kahn, martor-cheie în dosarul tatălui ei

Fiica cea mică a lui Strauss-Kahn, martor-cheie în dosarul tatălui ei

Autor: Mediafax

20.05.2011, 11:37 3319

Fiica cea mică a lui Dominique Strauss-Kahn, Camille, ar fifost audiată luni de justiţia americană, înainte ca tatăl ei să fietrimis la închisoare, au declarat mai mulţi martori oculari, citaţide Le Figaro, în ediţia electronică de vineri.

Doctorand la prestigioasa universitate Columbia, CamilleStrauss-Kahn, în vârstă de 26 de ani, fiica cea mică a fostuluidirector al FMI este în centrul acestui caz, ea fiind prima cares-a întâlnit cu tatăl său după ce acesta a plecat de la hotelulSofitel.

Mărturia este evident primordială pentru apărare: atât pentru acorobora declaraţiile ei cu cele ale tatălui său în legătură cuprogramul lui, cât şi pentru a descrie comportamentul acestuia întimpul întâlnirii lor.

În ziua respectivă, tatăl şi fiica, probabil însoţiţi şi de o atreia persoană, au avut o întâlnire în jurul orei 12.54 într-unrestaurant din apropiere. Când vine în Franţa sau în Europa,Dominique Strauss-Kahn obişnuieşte să treacă prin Manhattan pentrua-şi vedea fiica. Citiţi mai mult despre procesul lui Dominique Strauss Kahn pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO