Business Internaţional

FOTO. Cum reuşesc unii hotelieri să-şi păcălească clienţii prin prezentarea unor fotografii „false" pe site-urile de booking

Autor: Greta Bogdan

02.10.2016, 19:01 1416

În timp ce majoritatea turiştilor se bazează pe review-uri şi recomandări înainte de a rezerva o cameră de hotel, mulţi dintre aceştia nu realizează cât de mare poate fi discrepanţa dintre informaţiile prezentate pe site-urile hotelurilor şi ceea ce se întâmplă, de fapt, în realitate.

Reprezentanţii Oyster.com au mers chiar ei pe teren să facă fotografii cu locurile prezentate de marii hotelieri şi să le confrunte cu cele promovate pe site-urile de rezervări, scrie Business Insider.

În majoritatea cazurilor, diferenţele dintre „fantezia" din online şi realitate sunt foarte mari. De la falsa panoramă a unei piscine de un albastru intens sau a unui ocean la nişte locuri intens populate de turişti şi agitate, iată cum arată imaginile reale ale unora dintre cele mai „lăudate" locuri din online. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO