Business Internaţional

Grupul grec Coca-Cola HBC îşi restructurează divizia comercială din Ungaria

Grupul grec Coca-Cola HBC îşi restructurează divizia...

Autor: Catalina Apostoiu

30.05.2017, 00:00 379

Divizia comercială a Coca-Cola HBC Ungaria trece printr-un proces de restructurare, compania desemnând în acelaşi timp două noi persoane în poziţii nou-create de management, relatează Budapest Business Journal. Zoltan Matskasi a fost desemnat drept director pe operaţiunile de marketing. Matskasi şi-a început cariera în 1999, apoi a lucrat pentru Nestlé Purina şi ulterior în cadrul Nestlé Beverages.

Acesta s-a alăturat Coca-Cola HBC Ungaria în 2009. Gabor Ivady a fost numit manager excelenţă comercială. Acesta şi-a început cariera la Unilever, lucrând mai apoi pentru Reckitt Benckiser. Katalin Banyi, în prezent director comercial şi de marketing al Coca-Cola HBC Ungaria, îşi va continua cariera în cadrul diviziei elveţiene a grupului ca manager de excelenţă comercială. După plecarea sa, divizia comercială a firmei ungare va fi restructurată, responsabilităţile acesteia urmând a fi preluate de trei lideri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO