Business Internaţional

Meci de fotbal din campionatul Angliei, abandonat după ce suporterii au intrat pe teren

Meci de fotbal din campionatul Angliei, abandonat după...

Autor: Petru Mazilu

13.01.2024, 21:48 48

Un meci din campionatul Angliei de fotbal a fost abandonat sâmbătă după invadarea terenului de către fanii care au protestat la adresa proprietarului clubului Reading. Tot sâmbătă, o altă partidă din Anglia a fost suspendată deoarece un suporter a avut probleme medicale.

Meciul Reading - Port Vale a fost abandonat după invadarea terenului de către fanii echipei gazdă care au protestat la adresa proprietarului clubului Dai Yongge, potrivit Sky News.

În minutul 16, aproximativ 1.000 de oameni au intrat pe teren, iar arbitrul i-a trimis pe jucători la vestiare. Şi starul meciului a fost întârziat câteva minute deoarece spectatorii au aruncat pe teren cu mingi de tenis.

Suporterii echipei Reading vor ca proprietarul Dai Yongge să vândă clubul. Ei îl consideră vinovat pe patron pentru situaţia în care a ajuns clubul. Echipa aflată pe ultimele locuri din League One a fost depunctată din cauza problemelor financiare.

Tot sâmbătă, meciul de fotbal Bolton – Cheltenham din League One a fost oprit şi amânat din cauza unei urgenţe medicale din tribune. Unui suporter i s-a făcut rău, iar oficialii au oprit partida pentru a permite echipelor medicale să intervină.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO