Business Internaţional

Ministrul britanic pentru Brexit recunoaşte: Londra nu a evaluat în mod formal impactul Brexit asupra economiei britanice

Ministrul britanic pentru Brexit recunoaşte: Londra nu a...

Autor: Mircea Olteanu

06.12.2017, 14:41 251

Londra nu a realizat o analiză sectorială formală privind impactul ieşirii din Uniunea Europena asupra economiei Marii Britanii, a declarat David Davis, ministrul britanic pentru Brexit, susţinând că o astfel de analiză nu este necesară în acest moment, informează agenţia de ştiri Reuters.

"Nu există nicio evaluare sistematică a impactului din câte ştiu eu", a declarat Davis, în faţa unei comisii parlamentare, adăugând că o astfel de analiză ar fi mai curând necesară într-un stadiu mai avansat al negocierilor.

Afirmaţiile au stârnit critici din partea membrilor comisiei care au spus că Davis se contrazice singur, având în vedere că declarase anterior că Guvernul de la Londra are la dispoziţie analize "detaliate" privind impactul sectorial al Brexit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO