Business Internaţional

Preşedintele turc Recep Erdogan spune despre Hillary Clinton este o "începătoare" după ce aceasta a propus înarmarea kurzilor sirieni

Preşedintele turc Recep Erdogan spune despre Hillary...

Autor: Mediafax

12.10.2016, 18:10 194

"A fost o afirmaţie foarte nefericită," a declarat Edrogan, care a adăugat: "Consider că este vorba de lipsă de experienţă politică."

Liderul turc a mai subliniat că această măsură ar fi una foarte eronată, având în vedere aspectele particulare ale acestei regiuni.

"Nu realizaţi că aţi cauzat moartea a 600.000 de oameni prin armele livrate de voi? Unde este Declaraţia Universală a Drepturilor Omului? Unde este legea? Unde este respectul pentru viaţă?" a continuat şeful statului turc.

Erdogan a mai declarat că Turcia nu va mai extrăda imediat suspecţii ceruţi de autorităţile americane, până când Washingtonul aprobă extrădarea clerciului musulman Fethullah Gulen, care este acuzat de Ankara ca ar fi orchestrat tentativa de lovitură de stat din luna iulie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO