Business Internaţional

Sfaturi de la unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume pentru a transforma visele in realitate

Sfaturi de la unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume...

Autor: Andra Stroe

15.08.2020, 18:08 450

Cunoscut şi sub porecla de „oracolul din Omaha”, Warren Buffett este al patrulea cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 80 de miliarde de dolari. Magnatul are aproape 90 de ani şi, de-a lungul anilor, a dat o serie de sfaturi care, aplicate, te pot transforma dintr-un simplu visător într-un om de succes.

Iată trei dintre ele:
1. Nu riscaţi ceea ce aveţi pentru a obţine ceva de care nu aveţi nevoie. Buffett le-a spus cândva absolvenţilor Universitatăţii din Florida că a văzut numeroase afaceri, dar şi persoane, care s-au pus în pericol alergând după obiective mai mari, având la baza acţiunilor lor doar lăcomia. „Dacă rişti ceva important pentru tine pentru a obţine ceva fără importanţă, acest lucru pur şi simplu nu are sens. Nu contează dacă şansele să reuşeşti sunt de la 99 la 1 sau de la 1.000 la 1."

2. Investiţi în relaţii cu oameni cinstiţi şi etici. În opinia lui Buffett, cel mai indicat este să-ţi construieşti relaţii cu oamenii care au calităţi de lider, generoşi, oneşti, şi dau credit altora atunci când e cazul.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO