Business Internaţional

Simona Halep, calificată în optimile turneului de tenis BRD Bucharest Open

Simona Halep, calificată în optimile turneului de tenis...

Autor: Andrei Ionascu

12.07.2016, 22:22 78

Meciul a durat o oră şi 43 de minute. Simona a avut nevoie de 44 de minute pentru a se acomoda cu suprafaţa de joc, după tranziţia de la iarbă la zgură. În debutul primului set, românca şi-a pierdut serviciul şi nu a mai reuşit să recupereze deficitul. Apoi, Halep a avut un joc aproape perfect în special la retur. Până la final, a cincea jucătoare a lumii a mai cedat două game-uri pe serviciu şi a reuşit break-ul pe fiecare dintre serviciile adversarei.

Pentru accederea în optimile turneului de la Bucureşti, Simona Halep şi-a asigurat 30 de puncte WTA şi un cec în valoare de 3.310 de dolari.

În turul următor al competiţiei WTA de categorie International, Halep o va întâlni pe bulgăroaica Isabella Shinikova (24 de ani, locul 156 WTA). Shinikova a disputat doar trei meciuri pe tabloul principal al unor turnee WTA în acest an, fiind obişnuită cu turnee de categorie inferioară ITF.

Simona Halep (24 de ani) este principala favorită la câştigarea turneului BRD Bucharest Open. Românca s-a impus la Bucureşti în 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO