Business Internaţional

Simona Halep: Mă simt puternică; este probabil cel mai important lucru în jocul meu

Simona Halep: Mă simt puternică; este probabil cel mai...

Autor: Andrei Pal

11.08.2017, 08:42 137

Favorita numărul doi a competiţiei din Canada, Halep a dispus după doar o oră de joc de Strycova şi urmează să o întâlnească pe franţuzoaica Caroline Garcia (21 WTA) în sferturile de finală ale Rogers Cup. Chiar dacă în acest an nu mai este favorita principală la câştigarea trofeului, Simona este deţinătoarea titlului la competiţia canadiană.

"Ieri am făcut un meci bun, ţinând cont că a fost primul din acest turneu. Meciul de ieri mi-a adus multă încredere, iar azi am vrut doar să fiu puţin mai agresivă, să domin meciul. Am încercat totul şi mi-a ieşit destul de bine. Sunt cu adevărat fericită că pot juca din nou în sferturi aici", a declarat Halep, pe teren, la finalul întâlnirii cu Strycova, conform DigiSport.

Românca a controlat autoritar partida şi a profitat de fiecare şansă de care a beneficiat pentru a câştiga pe serviciul adversarei sale. "Mă simt puternică la retur. Este probabil cel mai important lucru în jocul meu. De asemenea, am servit bine azi, cred că totul a mers în direcţia corectă în jocul meu", a încheiat Simona.

În turul următor, Halep o va întâlni pe Caroline Garcia, care în runda inaugurală a trecut de Sorana Cîrstea (2-6, 7-6(4), 4-6). Pentru accederea în sferturile de finală ale Rogers Cup, Simona va încasa un cec în valoare totală de 58.185 de dolari şi 190 de puncte în clasamentul WTA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO