Business Internaţional

Top 10 miliardari ai IT-ului mondial şi obiceiurile lor modeste. Galerie FOTO

29.10.2014, 12:29 1286

Mark mănâncă la McDonald's, Satya citeşte poeţi indieni, Biz conduce un Volkswagen, Sergey nu lasa resturi de mâncare în farfurie, în timp ce David nu are prea multe haine. Vorbim aici despre cei mai mari CEO ai lumii, cu averi de miliarde de dolari, dar care nu se lăfăie în lux, ci dimpotrivă, se folosesc de bani pentru a-şi asigura confortul şi nu pentru a epata. În plus, ei fac parte din categoria celor mai generoşi filantropişti din lume.

Topul miliardarilor din IT-ului mondial şi obiceiurile lor modeste 

Azim Premji (12,2 miliarde de dolari). Deşi este fondatorul unei dintre cele mai mari companii mondiale de consultanţă în domeniul IT-ului, Azim monitorizează numărul de role de hârtie igienică folosite în cadrul companiei şi se asigură că toate luminile din companie sunt stinse. Fun fact: Premji încă conduce Fordul Sedan din 1996.



Biz Stone (200 de milioane de dolari). Deşi are o avere impresionantă, fondatorul Twitter spune că încă se simte jenat de ideea de a-şi cumpăra o maşină nouă. Acum conduce un Volkswagen vechi şi i-a cumpărat mamei sale o casă. Fun fact: ''Faptul că am bani m-a ajutat să scap de anxietatea cu care am trăit întreaga viaţă", a dezvăluit Biz Stone. Fun fact: ''Faptul că am bani m-a ajutat să scap de anxietatea cu care am trăit întreaga viaţă", a dezvăluit Biz Stone.

Citiţi topul integral pe www.one.ro

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO