Business Internaţional

Top trei subiecte în The Wall Street Journal de astăzi

Top trei subiecte în The Wall Street Journal de astăzi

Autor: Ştefan Stan

07.10.2013, 09:54 358

Republicanii continuă să se împotrivească finanţării guvernului

Membrii Partidului Republican din SUA şi-au menţinut poziţia duminică, anunţând prin intermediul purtătorului de cuvânt John Boehner, că nu vor vota pentru finanţarea legii sănătăţii propuse de Obama sau pentru ridicarea plafonului de îndatorare a ţării fără anumite concesii din partea preşedintelui american.

Noua bancnotă de 100 de dolari va fi pusă în circulaţie marţi

Rezerva Federală va pune în circulaţie noua bancnotă de 100 de dolari marţi, 8 octombrie, după ce lansarea acesteia a fost amânată de mai bine de doi ani şi jumătate. Noua hârtie va avea caracteristici moderne care să împiedice reproducerea ilegală a bancnotei.

Twitter se luptă cu noi servicii de socializare

Înainte de listarea la bursă, Twitter trebuie să demonstreze că poate concura cu o generaţie nouă de reţele de socializare, care oferă modalităţi ingenioase de a conecta oamenii. Printre noi-veniţii cu care concurează Twitter se numără şi Snapchat, WhatsApp, Line, Tumblr, Instagram, Pinterest, Kakao şi Reddit.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO