Business Internaţional

Top trei subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Top trei subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Autor: Luciana Georgescu

27.08.2014, 09:37 357

Cele mai importante subiecte din Wall Street Journal de astăzi, 27 august

Acord de armistiţiu permanent în Fâşia Gaza

Israelienii şi palestinienii au acceptat o propunere egipteană de armistiţiu permanent în Fâşia Gaza, după şapte săptămâni de confruntări militare. În plus, cele două părţi vor purta o serie de discuţii zilele următoare, în Cairo.

Cele mai mari trei companii americane din industria tutunului pariază pe ţigaretele electronice

Cele mai mari trei companii americane din industria tutunului (Philip Morris, Lorillard şi Reynolds American), cunoscute şi sub numele de Big Tobacco, au decis să activeze şi în industria ţigărilor electronice. Philip Morris şi Reynolds American sunt doi dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa americană de ţigarete, cu o cotă de piaţă de 75%, însă experţi din domeniu avertizează că mişcarea giganţilor ar putea fi ameninţată de scăderea vânzărilor de ţigări electronice, după trei ani de creşteri puternice.

Discuţiile dintre Rusia şi Ucraina privind încheierea conflictului nu dau semne de progres

Întâlnirea dintre Putin şi Poroşenko nu a condus la un armistiţiu de încheiere a conflictului între Rusia şi estul Ucrainei, după ce Kievul a publicat nişte mărturii filmate a paraşutiştilor ruşi capturaţi în Ucraina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO