Business Internaţional

Top trei subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Top trei subiecte în Wall Street Journal de astăzi
22.10.2014, 10:13 312

Cele mai importante subiecte din Wall Street Journal din ediţia de miercuri, 22 octombrie.


Administraţia Obama a susţinut public timp de mai câteva săptămâni că oraşul sirian Kobani nu este un punct strategic în lupta împotriva extremiştilor din gruparea Stat Islamic. În spatele cortinelor însă oficiali americani de top susţin că oraşul sirian este mult prea important pentru a fi pierdut şi că SUA vor lupta să-l câştige.

Grupul petrolier francez Total va numi cel mai probabil miercuri un succesor pentru CEO-ul Christophe de Margerie, de 63 de ani, care a murit într-un accident aviatic în Rusia. De Margerie a fost un promotor hotărât al relaţiilor de afaceri franco-ruse şi un critic dur al sancţiunilor Occidentului împotriva Rusiei, care afectează indirect compania.

Preşedintele şi CEO-ul băncii americane JP Morgan Chase & Co, James Dimon, spune că cancerul la gât cu care a fost diagnosticat nu a schimbat niciunul dintre planurile sale în viaţă, afirmând că se vede predând sau participând la acţiuni umanitare în viitor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO