Business sportiv

Business sportiv. Derbiul dintre Rapid şi FCSB ar putea fi unul dintre meciurile cu cele mai multe bilete vândute. Meciul ar putea aduna circa 48.000 de spectatori

08.03.2024, 00:06 Autor: Miruna Diaconu

♦ Meciul dintre Rapid şi FCSB va avea loc sâmbătă 9 martie pe Arena Naţională, după ce iniţial era programat pe stadionul din Giuleşti, însă cererea mare duce echipele pe Arena Naţională.

Derbiul dintre Rapid şi FCSB, care va avea loc pe 9 martie, ar putea fi unul dintre meciurile disputate pe Arena Naţională cu cele mai multe bilete vândute. Circa 48.000 de bilete au fost puse în vânzare pentru acest meci.

Într-o singură zi de la punerea în vânzare a biletelor, Rapid a anunţat miercuri 6 martie că a vândut deja 23.000 de bilete.

„Ne pregătim de istorie. Aproximativ 2.000 de bilete au rămas pentru duelul Rapid - FCSB, aproape toate biletele din sectoarele rapidiste fiind epuizate într-un timp record“, anunţa ieri Rapidul pe pagina sa de Facebook.

Echipa anunţa că 10% din numărul total de bilete a fost rezervat pentru copii (sub 14 ani), cei care vor putea intra cu un bilet gratuit la Peluza Nord, Tribuna a II-a şi Tribuna I (inelele 2 şi 3). Rapidul este una dintre echipele de fotbal cu o comunitate legată, având printre cei mai devotaţi fani din fotbalul românesc.

Meciul ar fi trebuit să se ţină iniţial pe stadionul din Giuleşti, însă cererea mare pentru bilete a trimis cele două echipe pe Arena Naţională, care are o capacitate totală de 55.000 de locuri.

FCSB a primit în jur de 10.000 de bilete pentru acest meci. Pe lângă biletele puse la vânzare de cele două echipe şi cele destinate copiilor, adică 4.800 de bilete, se mai adaugă şi peste 5.000 de locuri care vor fi libere pentru a delimita galeriile.

Dacă meciul se va juca cu casa închisă, se va înscrie în unul dintre meciurile disputate pe Arena Naţională cu cele mai multe bilete vândute.

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet