Business Travel

Blue Air pariază pe 16 rute noi anul viitor de pe aeroporturile din România

Blue Air pariază pe 16 rute noi anul viitor de pe...

Autor: Mirabela Tiron

20.10.2016, 14:15 4188

Compania aeriană low-cost Blue Air, cu  zboruri în 14 ţări, a pus pe hartă 16 noi rute pentru anul viitor de pe aeroporturile din România, ca parte a strategiei de extindere. 

“Anul acesta Blue Air operează pe 29 de rute noi,  pe două vor începe zborurile din decembrie Bucureşti-Oradea şi Cluj-Birmingham. Pentru 2017 am anunţat deja 21 de rute noi (16 din România-n.red) dintre acestea  o rută din baza de la Larnaca (către Birmingham) şi 4 din baza de la Liverpool”, potrivit oficialilor companiei.

Blue Air, care a avut 2 milioane de pasageri anul trecut, va deschide  16 curse noi doar de pe aeroporturile din România,  Bucureşti, Cluj, Iaşi, Constanţa şi Oradea fiind cele care se vor conecta cu  destinaţii europene prin noile zboruri. Avioanele companiei vor decola anul viitor din Bucureşti spre Tel Aviv (ianuarie), Bordeaux (iunie anul viitor), Copenhaga (iunie). Tot anul viitor Blue Air va avea curse noi şi de pe aeroportul din Cluj Napoca, urmând să zboare spre  Londra (martie), Larnaca (aprilie), Nisa (aprilie) şi Hamburg (iunie). Blue Air îşi va consolida de anul viitor poziţia şi pe aeroportul din Constanţa, de pe care lansează zboruri spre Cluj Napoca, Iaşi, Timişoara din iunie dar şi spre Paris şi Roma din aprilie. Şi din Iaşi compania va lansa curse noi spre Berlin şi Valencia din iunie 2017  iar din Oradea va avea curse spre Torino din martie 2017. Din decembrie anul acesta, Blue Air va opera curse pe Bucureşti-Oradea, turând puternic motoarele  pe rutele interne.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO