Companii

A apărut suplimentul ZF Top Employers: Angajatorii, faţă în faţă cu noua realitate a muncii

A apărut suplimentul ZF Top Employers: Angajatorii,...

Autor: Ramona Cornea

14.11.2023, 10:11 364

A doua ediţie a suplimentului realizat de ZF în parteneriat cu Top Employers Institute vine să scoată în evidenţă tendinţele care au condus piaţa muncii şi cu exemple de bune practici, companii care au fost premiate pentru modul în care îşi tratează angajaţii.

Anul acesta, cele mai puternice tendinţe din piaţa muncii din România şi de la nivel global sunt despre personalizarea muncii şi despre scop. Raportul World of Work Trends 2023 realizat de Top Employers Institute susţine că cele mai bune companii ascultă cu adevărat ce spun angajaţii lor, în experienţa de muncă la nivel individual şi creează un scop comun care dă sens experienţei de zi cu zi a angajaţilor.

„Cercetarea noastră indică faptul că 84% dintre companiile certificate în România îşi angrenează angajaţii să împărtăşească poveşti de succes despre un scop real al muncii, iar 63% le oferă oportunităţi de a explora legătura cu scopul companiei, încurajându-i să reflecteze asupra propriului sens al scopului şi să-l alinieze cu cel al companiei”, spune Massimo Begelle, regional manager pentru Italia, Spania şi Portugalia, Top Employers Institute.

În suplimentul ZF Top Employers: Angajatorii, faţă în faţă cu noua realitate a muncii veţi citi despre cum cel mai puternic angajator este cel flexibil, cel care se adaptează uşor la ce i se iveşte în cale. De asemenea, veţi vedea exemple de angajatori premiaţi, care împărtăşesc reţeta succesului lor. Într-un final, una dintre concluziile companiilor care au primit certificarea de Top Employer este că succesul va fi al angajatorului care pune binele oamenilor lui pe primul loc.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO